KUTATÁS

Mindig azt vallottuk, hogy kizárólag alapos és folyamatos kutatási tevékenységgel lehet a felhasználóink jóllétét szolgáló ötleteket találni és termékeket létrehozni.
A PlatiuMed kutatási laporatóriumaiban magasszinten szakképzett orvosokból, mérnökökből, fizioterápistákból, trénerekből és designerekből álló kutatócsoport hosszú ideje inovatív jólléti megoldásokon dolgozik.
A különféle kompetenciák teljeskörű együttműködésével lehet magasszintű és nemzetközileg elsimert hírnevű minőségstandardokat elérni.
A kliens igényeinek állandó figyelembevétével mérnökeinknek sikerült kipróbált és érvényes újító megoldásokat találni a leghitelesebb labóratóriumokban.

 toresek

 

TÖRÉSEK
A mágneses terápia hatékony, mivel az alacsony frekvenciájú mágneses mezők kölcsönösen hatnak a sejtekre elősegítve az egyensúlyi fiziológiai feltételeket.
A sejtmembránokra tett hatásukkal receptívebbé teszik a sejteket. Ez a membrán szabályos potenciáljának visszaállításához vezet, ami a sejt belsejében a tápanyagbevitel bitosításához alapvető fontosságú.

 fibromialgia

 

FIBROMIALGIA
A fibromialgia krónikus, merevséggel járó izomfájdalom szindróma.
A fibromialgiás fájdalom az egész testre átterjed, főként nyaki, farizom, háti , kari részekre, és a hát felső részeire, valamint a mellkasra, mindazonáltal a test azon részeire, ahol a legtöbb ízület és idegsejtvégződés található, mint a könyök és a térd.

 csontrikulas

 

CSONTRITKULÁS
Tudományosan bizonyított tény, hogy a mágneses terápia lassítja a csontsűrűség csökkenését. Újraaktiválva a kálcium felvételért felelős sejteket ez a terápia blokkolja a degeneráció folyamatot és növeli az esetleges, kálciumpótló kúrák hatékonyságát.

 artrozis

 

ARTRÓZIS
Az ízületket érintő betegség, főként a gerincoszlopon és a térdeken, ami a porcokat érinti degeneratív sérüléseket okozva. Kezdetben az ízulettekervények sérülését jelenti (az ízuletvégeket védő porcok gyengülése): a porcokat támadó enzimek túltengése vagy tevékenysége miatt.

 artritisz

 

ARTRITISZ
Több mint 100 féle izületi gyulladás.
Az artritiszt jellemző különféle szimptomák közül a legelterjedtebb a melegedés, a duzzadás, a merevség, a fájdalom, a vörösödés.
Az okai lehetnek metabolikus, traumatikus, gyulladásos, autoimmun, idiopatikus jellegűek.

 keringesi

 

KERINGÉSI PROBLÉMÁK
Az elektrostimulációt sikerrel alkalmazzák azokban az esztétikai kezelésekben, amikor a vérkeringés frissítése és a limfatikus folyadékelvezetés, összes előnyeikkel, az elektrostimulációt hatékony segítséggé teszik a cellulitis, a narancsbőr, zsírpárnák, stb. miatti esztétikai problémák csökkentésére.

 cellulitis

 

CELLULITIS
Az esztétikai cellulitis a zsírgazdag bőralatti szövetek megváltozott állapotát jelzi. A cellulitis a bőr alatt található és a zsírsejtek mennyiségének megnövekedése jellemzi a sejtközötti területeken és folyadéktöbblet keletkezik. A vérrendszer és a limfatikus rendszer egyensúlyát a véráram lassulása és a szövetek folyadékvisszatartása módosítja.

 tulzott

 

TÚLZOTT ZSÍRLERAKÓDÁS
Túlzott zsírlerakódásról akkor beszélhetünk, amikor túlzott zsírfelhalmozódás van a bőralatti területeken. Kizárólag hormonális és étkezési tényezőkkel kapcsolatos, tehát úgy a nőket, mint a férfiakat egyaránt érinti, és együtt jelentkezhet a cellulitisszel. Gyakran összetéveszthető a normális, helyi zsírfelhalmozódással celluitisszel társulva, de amíg az előbbi esetben a zsírszövetek normális helyzetéről van szó, addig a második egy patológiás eset, ami különféle szintű lehet.

 tonizalas

 

TONIZÁLÁS
Az izmok a rendszeres mozgás hiányában elveszítik tonizálásukat renyhévé és erőtlenné válva.
Íme néhány program, amelyek segítenek a mély tonizálásban normális tornászással nehezen tonizálható testrészek esetén is (például, a combok és a csipő belső részein).
A tonizálási programok a kezelt testrészeket tonizáltabbá és erősebbé teszik.

 hajszalerkezeles

 

HAJSZÁLÉRKEZELÉS
A hajszálérkezelési program a lazítás enyhén magas stimulálásával lehetővé teszi a hajszálerek oxigénellátásának növelését és izomszövetek gyors tejsavmentesítését.

 lifting

 

LIFTING
Az arc elektrotonizálása - lifting fennartások nélkül alkalmazható: nem kell félni az izomfelhalmozódástól, vagy a ráncok fokozódásától: ellenkezőleg, az epidermisz alatt, közvetlenül elhelyezkedő arcizmok megdolgozásával, a bőrrel együtt az arc teljes kötőszevetrendszere tonizálódik és megerősődik; ennél fogva a ráncok is szemmel láthatóan enyhülnek.

 rancok

 

RÁNCOK/KOLLAGÉN
A fej és a nyak együttesen 57 arcizommal rendelkeznek, amelyek közül néhány ritkán dolgozik: az idősödéssel ez a használaton kívüliség a gravitációs erővel együtt azt eredményezik, hogy ezek az izmok kinyúlnak és megereszkednek a bőr tonizálódásának elvesztésével és a ráncok megjelenésével.

 pattanasok

 

PATTANÁSOK
A pattanás bőrbetegség, ami apró fekete kelések vagy pontok és fehér pontok formájában jelentkezik.

 borcsikok

 

BŐRCSÍKOK
A bőrcsíkok bőrrendellenességek, amelyek fehér csíkok formájában jelentkeznek növekedés, vagy hirtelen fogyás esetén, vagy ha valaki a hormonszinttel kapcsolatos betegségekben szenved.